látogató számláló
Ajánlott képernyőfelbontás 1280px vagy nagyobb

Eleinte saját szórakoztatásomra készítettem a honlapom. Az évek folyamán sokszor átalakult, bővült. Úgy gondoltam, másokat is érdekelhet ezért bővítettem fontosabb események, utazások képeivel, ami miatt többször átkellett költöztetni, mert kinőtte első tárhelyét. A tartalmat igyekeztem úgy összeállítani hogy a mindennapok egyszerű emberének, mint magam is vagyok, nyújtson szórakozást és elkalandozhasson a képek segítségével.
Az oldal tartalma a látogatott helyeken készült képek, videók, (városok, tájak, várak, állatkertek) és olyan témák amik érdekelnek, vagy épen értetlenséget váltanak ki. Elég primitív technikával kezdtem és szerénnyel folytatom ezért a minőség itt-ott hagy kívánnivalót maga után. Hobbim az elektronika. Mára erősen leépítve, de ami még foglalkoztat abból is van némi kostoló.

Epü vagyok 1956 szetember 28-án születtem, munkás és parasztszármazású szülőktől, a Ratkó korszak és egy gyermekbénulásos járvány végén. A szó klasszikus értelmében hányattatott gyerekkor után, szakmával a kezemben, egy válltáskával vágtam a világba úgy, hogy nem tudtam este hol alszom. Hobbymnak és szakmámnak éltem. Begyűjtöttem szakmai és kormánykitüntetést. Harminc évesen összebútoroztam jelenlegi feleségemmel. Szült nekem egy gyönyörű lányt, aki már kirepült a fészekből. Szeretem Őket!
Jött egy kis probléma. Előbb egy gerincműtét, majd agyműtét. Valamit kiszereltek, amit nem kellett volna. 100%, II. csoport. Pár év kényszerpihenő után, rokkantnyugdíjasként dolgozgattam tovább, kompresszor kezelőként, kertészként. Hobbyt váltottam, elektronikáról számítógépre. Szoftverüzemeltetői tanfolyamot végeztem, amiből egyet tanultam meg: nem tudok semmit.
Ötven évesen ültem először repülőre. Lányom elköltözése óta többször is, mert Svájcba költözött és a Zürichi Egyetemen tanult. Végül Neki köszönhetően, na persze mások segítségének, ami nélkül nem ment volna, kitágult a világ és figyeltem, máshol hogyan élnek az emberek.
A nick nevemet (Epü), lányomtól kaptam kicsi korában és a mai napig is így hív. A neten az első oldal találatai között többnyire rólam található valami. Van keresésnél néhány névrokonom, pl. EPU egyetem. A nem támogatott ü karakter és/vagy a három karakternél hosszabb nick név elvárások miatt kénytelen vagyok Epu, epu vagy epu2 néven is előfordulni. A pongyolán magyarított portálok miatt, egyre ritkábban regelek olyan helyre is ami egyébként érdekel.

Az oldal tartalma a látogatott helyeken készült képek, videók, (városok, tájak, várak, állatkertek) és olyan témák amik érdekelnek, vagy épen értetlenséget váltanak ki.
2016 és 17 nem volt szerencsés év. Tárhelyproblémák miatt, nem sűrűn volt elérhető az oldal. Talán most. A frissítés megindult.